Rösta på Guldknappen Läsarnas Pris och vinn ett presentkort på 2000 kronor

Vem tycker du ska vinna Läsarnas Pris 2015? Var med och rösta fram din favorit och ha chans att vinna ett presentkort från MQ värt 2 000 kronor!

Damernas Världs prestigefyllda pris Damernas Värld Guldknappen delas varje år ut till en svensk designer som utmärkt sig på den svenska modescenen. I år delas den ut för 34:e gången. Sedan 2010 delas även Läsarnas Pris ut och det är du som bestämmer vem som ska vinna. Vinnaren presenteras sedan på Guldknappengalan 29 augusti.

lasarnas-pris-ida

2014 gick Läsarnas Pris till designern Ida Sjöstedt – faktiskt för andra gången, för hon vann även 2011.
– Det är verkligen ett fint erkännande och ett bevis på att jag gör rätt som värnar om min egen designstil och mina kunder. För Ida Sjöstedt är inte bara ett märke, det är någon som kommer från hjärtat, som ska vara väldigt personligt, och det hoppas jag skiner igenom, säger Ida Sjöstedt.

I år, liksom förra året, delar Damernas Världs modepartner MQ ut priset, och MQ:s vd Christina Ståhl tycker att det är viktigt att slå ett slag för svenskt mode.
– Det är fantastiskt att få vara med och dela ut just Läsarnas pris på Guldknappengalan. Priset känns såklart extra viktigt eftersom det är läsarna som själva röstat fram vinnaren, säger Christina Ståhl.
Rösta på din favoritdesigner genom att fylla i formuläret nedan. Bland dem som röstar drar vi en vinnare som får ett presentkort från MQ värt 2 000 kronor samt en helårsprenumeration på Damernas Värld. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tidigare vinnare är:
2010 Filippa K
2011 Ida Sjöstedt
2012 Josefine Olsson
2013 Valerie Aflalo
2014 Ida Sjöstedt

Fill out my online form.
Foto: Camilla Svensk.